ЕКСКЛУЗИВНО! Криско в болница, борят се за живота му! | Gossips.BG

ЕКСКЛУЗИВНО! Криско в болница, борят се за живота му!

Криско е приет в болница в тежко състояние…

Хип-хоп изпълнителят е докаран в столично медицинско заведение от негови силно притеснени приятели. Криско е бил в напълно неадекватно състояние, с реален риск за живота.

Най-скандалният, мразен, провокативен, но и доста успешен български рапър –  Криско е бил приет по спешност в столична болница в нощта на 4 срещу 5 юли.

Това разкриха ексклузивно отлично осведомени източници на hotarena.net от музикалните среди. Има и преки очевидци на неприятната случка

Всъщност, неприятна е меко казано. Криско е бил в абсолютно неадекватно състояние и с риск за живота. Вкаран е по спешност в дежурна Токсикология. Проверка показва, че в София такива има в Пирогов.

Рап певецът е бил придружаван от негови близки приятели. Според наша засега непотвърдена официално информация Криско се е натровил с голямо количество дрога.

Съмненията на лекарите са били за убийствена комбинация от кокаин с друга синтетика. Криско е повръщал, правени са му клизми и други спасителни процедури, за да бъде изчистено тялото му. Състоянието му е било буквално на косъм от смъртта, разкриват очевидци.

Инцидентът се случва ден след като той оповести раздялата с плеймейтката Ася Капчикова.

В момента Криско е добре. Вчера е пътувал до Варна, публикува и снимки, на които изглежда, че и физически вече е във форма.