Ексклузивно! Мария проговори за Гущеров

Вече месец време фолк дивата Мария е на топа на жълтата клюка заради тиражираните в медиите информации, че е в развод със своя съпруг Християн Гущеров само две години след пищната им сватба на 13 януари 2015 г., пише агенция „ПИК“.

Но всяко нещо има начало и край, а краят на спекулациите настъпи. Утре е денят, в който маските ще паднат и ще се разбере цялата истина за Мария и Гущеров. Разкритията ще бъдат сензационни.

В началото, типично свой стил звездата на „Пайнер“ нито потвърди, нито отрече слуховете и запази добрия тон в деликантната за семейството й ситуация.

Този модел на поведение обаче не се оказа най-подходящият в случая, тъй като липсата на категоричен отговор от нейна страна разделя ли се или не със съпруга си породи серия от публикации, които накърняват не само нейното достойнство, но и това на законния й съпруг и неговата фамилия.

Настъпи времето за истината! Мария Гущерова за пръв път застава пред телевизионна камера с категорични и ясни отговори. Единствено пред телевизия ПИК музикалната звезда говори от първо лице за своя брак и разкрива в детайли в какви отношения е с Християн Гущеров.

Източник: ХотАрена