Ел Макферсън продава протеин на прах, създаден за деца

Протеиновите шейкове вече не са привилегия за състезателите по бодибилдинг и фитнес маниаците. Супермоделът Ел Макферсън пусна продажба своя линия протеин на прах, предназначен само за деца.

Макферсън, която е известна с прозвището си „Тялото“ е проповедник на здравословното хранене и стриктния тренировъчен режим, е убедена, че това е всичко, от което се нуждае детският организъм.

Според информацията на сайта, където се продава хранителната добавка, протеинът на прах е подходящ за злояди деца, които често се разболяват или са пристрастени към сладкото.

„Ако вашето дете спада в някоя от тези категории, нашият органик растителен протеин без хормони ще му помогне да израсне здраво“.

„Ако детето ви се разболява постоянно, то протеинът и съдържащите се в него минерали и витамини ще укрепи имунната му система“, продължава съобщението на сайта.

По-рано тази година, изглеждащата зашеметяващо за 52-годишната си възраст Макферсън, разкри тайните си за добър външен вид.

„Някои прости трикове, които всеки може да приложи са пиенето на три литра вода на ден и спането по седем часа на ден – казва тя. – Спането е от огромно значение, защото то помага на организма да се детоксикира, почине и възстанови“.

Съгласни сме с последното твърдение, но наистина ли трябва да даваме протеинови шейкове на децата си?