Елен Колева: Бях се поболяла от любов по Калин

„Калин ме поболя от любов, започнах да пия заради него. Не съм изживявала такава любов.“

5e_2bz0e0

Това призна актрисата Елен Колева за писателя Калин Терзийски пред останалите участници във „Фермата“.

Запознали се в социалната мрежа. „Реши да става поетеса и ме намери във „Фейсбук“, да й помогна”,каза от своя страна Калин.

5e_syowwo

Актрисата добави, че любовта им продължила цяла година. Но писателят се оглеждал и за други жени.„Калин твърдеше, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват, ако не им обърне внимание. Харесвал красиви жени и трябвало да свикна с това, един вид се изживява като спасителят в ръжта“, обясни Елен.

През цялото време, докато били заедно, тя изпитвала вина, защото смятала, че Калин пие заради нея. После и аз почнах – първо бяло вино, после червено… Срещнах един страшен човек с устойчива ценностна система. В един момент се оказа, че няма никаква ценностна система. Това не можах да понеса“, добави тя.

Въпреки силната любов, която са изпитвали един към друг, Елен е категорична, че ще се омъжи за друг. „Няма да сме заедно с него“, отсече актрисата.

Не съжалявам за нищо, което преживях с него. Толкова много ме вдъхнови, че написах 2 стихосбирки, докато бях с него. Втората – „Бездната, в която скочих”, ще излезе скоро. Тя е посветена на Калин Терзийски, добави Колева.

Междувременно във „Фермата“ започнаха да прехвърчат любовни искри между рапъра Deeи манекенката Десислава Тричкова. Двамата се усамотиха, за да си поговорят на четири очи. „Много си интересна и си много готина! Пак ще си поговорим”, каза в края на „срещата” рапърът. А пред камерите призна, че харесва Деси, но е на 32 години и трябва да я кара по-бавно.