Емануела: Делото ми срещу Глория тръгва януари

Певицата Емануела потвърди, че ще съди Глория Петкова за клевета.

Във VIP Brother манекенката Глория описа Емануела като артист с „тарифа“, който ходи на „участия в офиси“ и няма никакви скрупули към мъжете, когато й се предложи прилична сума, припомнят от „Монитор“.

„Как се гледат тия две деца иначе! И не е вярно, че майка й и моята майка са добри приятелки, те се познават, нищо повече. Майка й е абсолютна селянка“, сподели тогава Глория пред Рени.

„Завела съм едно дело за клевета, което не е срещу човек от къщата, второ ще заведа срещу Глория. Адвокатите ми се занимават с това и от януари тръгват двете дела, съобщи Емануела пред „Нова“. Тя беше категорична, че ще се срещне в съда с всеки, който злоупотребява с името й.

Изпълнителката коментира и отношенията си с милионерския син Димитър Динев, след като тя спечели попечителството над малкия им син.

Не ме издържа и никога не е давал пари. Митко свири цигулка на баща си. Каквото му каже баща му, това трябва да прави. Докато съм била с него, не е работил нищо. Докато съм била в къщата, изобщо не се е поинтересувал от него“, отсече Емануела.

Певицата отказала да му дава детето още преди време, защото той го оставял на жени, които тя не познава, и го нямало за по седмица. Емануела твърди още, че детето се прибирало пребледняло и с наранявания, но не от пребиване, а защото не го пазят добре и то се удря.

„Исках да имам дете, Митко ме уверяваше, че между нас ще се получи, и не считам сина ми за грешка“, допълни Емануела.