Емануела в откровена изповед за наркотиците, злобата, поръчковите статии и наградите + как отвя Преслава

Мина малко повече от година, откакто Емануела влезе в редиците на „Пайнер“. За това кратко време тя успя да извоюва мястото си в чалга гиганта и да оправдае доверието на Митко Пайнера.

Тоталните й хитове „Съкровище“, „Като теб“ „20 лв.“, дуетът й с Константин, многобройните й клубни участия, участието й във „ВИП Брадър“ я тласнаха по стълбите към върха.

През изминалата седмица „Пайнер пуснаха първия етап от гласуването за годишните им музикални награди. Оказва се, че Емануела води във всички категории, в които присъства името й. Певицата с изумрудени очи категорично води и за „Най-прогресиращ изпълнител“.

Най-интересно е, обаче, че за няколко часа поведе в най-важните категории, а именно за „Певица на годината и „Музикален идол“. Феновете заляха социалните мрежи и са сигурни, че поне от наградите ще отиде в ръцете на Емануела. Другият фаворит е Галена, а името на Преслава не присъства в нито една категория.

„Наградите са важно нещо, но не са всичко и не трябва да се получават на всяка цена. Те са забавление, носят позитивно емоции. Аз обаче нямам отношение и очаквания. Ако дадат, дадат, ако не-не е проблем, Няма да плача и да се тръшкам. Аз имам най-голямата награда-публиката. Това е наградата към която трябва да се стреми всеки изпълнител“, казва в интервю за „Шоу“ певицата.

Наред с успехите в кариерата вървят и скандали около името на звездата. Скоро плъзна слух, че полицаи са я хванали с кокаин в колата.

„Този скандал е поръчков. Нека не забравяме, че в момента водя дела за попечителство на сина ми и е нормално да се използват такива методи срещу мен, да се измислят долни лъжи. Същата вечер имах участие, поне да бяха проверили кога нямам и не съм се показвала на публично място и т.н. Бих се подложила на тест за наркотици, за да докажа, че никога не съм взимала. Не съм се замисляла и да пробвам, защото имам операция, направена ми е като малка“, казва Емануела.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Тя споделя, че в началото на кариерата си се е дразнила от злобата, но сега не обръща внимание на тези хора.

Злобата загрозява и убива човек. Аз не тая злоба към никого, над нещата съм и не ме вълнува. Който иска да си слага такива негативи.“