Емилия и Жорж Башур се награбиха в басейна! (Снимка 18+)

Фолкпевицата Емилия не спира да демонстрира колко щастлива е откакто се омъжи за бизнесмена Жорж Башур. Влюбените споделят всяка своя крачка, а феновете на чалгарката очакват в най-скоро време да споделят и интимни моменти от спалнята.

Желанието на почитателите на Емилия е напът да се сбъдне, след като Емилия и Жорж публикуваха доста пикантен кадър от басейна, където са се награбили в страстна целувка. Фотото е направена на поредното пътешествие, на което се отправиха двамата.

Емилия заряза участията си в разгара на лятото и замина на почивка с любимия си, като дестинацията към момента се пази в пълна тайна. „Моята почивка вече започна! Последните месеци ми донесоха много положителни емоции и поставих основите на много нови проекти. Време е да направя пауза и да отделя време за себе си и за семейството си. Благодаря ви за подкрепата и до скоро“, налиса изпълнителката на „Акула“.

Проверка на наш репортер установи, че Емилия е имала планувани участия през август, които в последствие отказала и с това вбесила не едно или две заведения. За август оставила само един ангажимент – концерт на 30 август в родния й град Гълъбово.