Емилия се ошишка от стрес и финансови неволи, 10 дни пее, 10 – пълнее!

Емилия за отрицателно време върна килограмите, които успя да свали след раждането на дъщеря си Мира.

Фолк певицата ударно надебеля за месец два, след като раздялата й с Коко Динев стана публично достояние. Няма съмнение, че между двете със сигурност има причинно-следствена връзка.

Само месец след раждането Емилия се върна на сцената с десетина килограма отгоре. Тогава всички й простиха прегрешението, а и тя доста бързо се поправи.

Започна да се фука с нови форми и накара коелжките й да й завиждат. Но слабият период продължи прекалено малко. А причината за това е Коко Динев.

Певицата е изпаднала в тежко емоционално състояние, граничещо с депресия. Причината е не толкова самата раздяла с хазартния бос, колкото последствията от нея. И без това любовта отдавна си бе отлетяла…

В случая става въпрос за финансовото положение на Емилия. Динев сериозно е стегнал кранчето на финансите и стриктно следи как тя харчи парите, които той дава за двете си деца. А на певицата й се налага да търси деликатния баланс между грижите на наследниците си и професионалните си ангажименти. За да успява, тя е редуцирала броя на участията си. Затова и прибира по-малко пари месечно. А като следствие й се налага дори да пести от фризьор, пише „ШОУ“.

Сега Емилия се котира на схемата 10 дни работи, 10 дни почива. А почивките явно й се отразяват не особено добре на фигурата, защото след псоледната такава лъсна още по-пухкава на сцената на клуб.