Енджи Касабие лъже, че има баща милионер! Таткото на диетоложката продава авточасти

Енджи Касабие е излъгала зрителите на „ВИП Брадър” не само за възрастта си, но и за други факти от биографията си, научи HotArena.

Кратка справка показва, че диетоложката на звездите не е на 28 години, както твърди, а отдавна е минала 30-те. За съжаление, с това измамите на красивата ливанка не свършват.

Оказва се, че Енджи произхожда от скромно семейство, но упорито представя баща си за милионер. Касабие отдавна се хвали, че татко й е заможен фармацевт, но в момента възрастният човек не се занимава нито с фармация, нито с медицина. Наша проверка показва, че той от години върти малък бизнес с авточасти, а магазинът му е разположен в централните части на столицата – на ул. „Цар Симеон”. Дейността му наистина е печеливша, но пък няма нищо общо с образа, които се опитва да наложи диетоложката, пише „Таблоид“.

„Човекът изкарва добри пари, но не е милионер! Труди се от сутрин до мрак в магазинчето си за авточасти, сменя гуми и масло. Енджи не спира да лъже!”, споделя човек от обкръжението на семейство Касабие.

Ливанката е споделяла, че има силна връзка с баща си и благодарение на него преди години заживяла в България, която днес счита за своя втора родина. Той пристигнал у нас със семейството си по работа, когато тя била само на 5, но впоследствие бизнесът му с авточасти потръгнал и всички остани тук. „Аз се чувствам българка. Тук е моята родина!”, обяснява Енджи.

Оказа се, че е мит и прословутото благосъстояние на красавицата. Тя в действителност е правила сериозни пари о бизнеса си, но от години е почти фалирала. Съквартирантите й във „ВИП Брадър” разкриха, че тя е влязла в шоуто с дрехи, взети под наем.

източник: hotarena.net