Енджи Касабие продължава да лъже: Ето какво още крие от нас!

Ливанката  Енджи Касабие  не спира с лъжите. Първо излъга за възрастта си, като скри 7 години от нея.

После за религията си, прикривайки ислямската си същност. Сега пък и данните за семейството й се оказаха фалшиви.

Диетоложката представя баща си за фармацевт, който я е насочил към медицината. Оказва се обаче, че възрастният ливанец има сервиз за авточасти и няма нищо общо с фармацията.

Неговият бизнес бил в центъра на София и изкарвал добри пари от него, но в никакъв случай не можел да се нарече милионер. Бащата на красавицата с много труд изкарвал всеки свой лев.

Двамата с Енджи били изключително близки. Споделяли си всичко и именно заради него тя била възпитана като мюсюлманка.

Нещо, което скри в Къщата първоначално. Сякаш засрамена от вярата си, диетоложката каза, че е християнка. Лъжите на Енджи Касабие стават все повече. Истина след истина за нея излиза наяве, което влияе зле на имиджа й.

Говори се, че даже бизнесът й е доста фалшив и тя не разбира нищо от диетология, а зад всичките й рецепти и съвети стои истински лекар, на когото плаща заплата. Това обаче остава непотвърдено.

Има слухове, че и дипломата на ливанката е почти фалшива. Нейни състуденти твърдят, че тя си я е купила, тъй като не се вясвала на лекции, а винаги взимала изпитите. Разбира се, съществува вероятността да е просто вундеркинд.

Енджи Касабие надали ще спечели “ ВИП Брадър “, но успя да се задържи доста във формата. Причината е, че рядко е номинирана, ала дали това е услуга за нея?!