Есмер спипала Благо на калъп с гримьорката си (Това ли е причината за развода?)

Лъсна истината за развода на Благо Георгиев и Есмер Омерова.

От скоро отново се заговори за раздяла между Благо и Есмер, но този път, все по-настойчиво се прокрадва и идеята за развод. Двойката има пресен брак на приливи и отливи, но явно сватбената халка не е успяла да накара Джийзъса да промени нрава си. И, както знаем, най-големият му порок са слабите му ангели.

Есмер призна, че е напуснала Георгиев преди около месец. Въпреки че не живеят заедно, все още няма официално стартирана процедура по развод. Очаква се това да се случи скоро и първата крачка да е на омерзената Омерова. А покрай всички спекулации лъсна и истината за раздялата. И тя е толкова прозаична – поредната изневяра на Джийзъса.

Този път той е преминал всички граници на наглостта и го е направил с личната гримьорка на съпругата си. За капак на всичко, Омерова ги е хванала на калъп. Това обяснява всички драматични постове, с които татарката залива социалните мрежи в последните седмици. Предателството на Благо наистина е трудно за прощаване и може да сложи окончателен край на брака му.

Вероятно изневярата е станала факт още преди Свети Валентин и затова Омерова предпочете да изкара Деня на влюбените със семейството си на ски, вместо със съпруга си. А след това заваляха завоалирани послания към Георгиев, в които и Есмер се обвинява за наивността си

Миналата есен отново се заговори, че Благо е кръшнал от семейното ложе с родна красавица.Тогава обаче съпругата му бе по-благосклонна към него, а и Джийзъса я подпомага доволно с нов тузарски апартамент. Сега обаче подобни трикове май няма да подействат, пише „Уикенд“.

Източник: ХотАрена