Ето го скандалния чат на Моника Валериева. Навива се само срещу голяма пачка (СКРИЙНШОТ) | Gossips.BG image 1

Ето го скандалния чат на Моника Валериева. Навива се само срещу голяма пачка (СКРИЙНШОТ)

Което не става с пари, става с много пари – тази поговорка явно важи с пълна сила за Моника Валериева. Бръмчалката обича банкнотите и не го крие.

Вестник „Всеки ден“ се добра до разговор между силиконовата красавица и анонимен засега мъж, в който проличава нейната меркантилност.

lasna-skandalen-chat-na-monika-valerieva-vijte-kolko-barzo-se-naviva-za-sreshta-sreshtu-zdrava-pachka-podrobnosti-skriin-na-chata-3

Младежът кани Моника да излязат да хапнат и пийнат, но тя му отказва. Веднага след „не“-то й той й праща снимка на пачка с пари и тя бързо размисля и променя отрицателния си отговор.

„Хайде, идвай да си хапнем“, кани я мъжът, а тя неграмотно му отговаря, че „неиска“ (запазен е правописът). След като обаче вижда фотото с пачката от по 50 и 100 лева, усмивката веднага изгрява на лицето на Валериева. Не е ясно дали след първоначалния отказ тя все пак е излязла на среща с паралията. А как е завършила вечерта, знаят само двамата и вероятно още няколко човека, на които са се похвалили.

lasna-skandalen-chat-na-monika-valerieva-vijte-kolko-barzo-se-naviva-za-sreshta-sreshtu-zdrava-pachka-podrobnosti-skriin-na-chata-2

„За мен мъж не може да излезе и да каже, че е дал пари, за да прави любов. Имала съм гаджета, които са ми помагали и са ме издържали, но това не е същото“, заяви преди време Моника и предизвика смях с изказването си. За нея открай време се знае, че избира мъжете по големината на портфейлите им. Откакто еротичната моделка стана известна, не се е задържала дълго при един. А в светските среди постоянно я спрягат за държанка на женени паралии. Манекенката обаче не се обижда от подозренията и дори се фука с любовните си завоевания.

За брюнетката от Дупница се носят легенди, въпреки че тя в момента съди режисьора Люси Иларионов за клевета заради думите му, че е била елитна проститутка. Моника често пътува до Дубай по „работа“, а само тя знае какви ги върши там

Източник: hotarena.net