Ето как е изглеждала Мегз преди да стане известна и да направи корекциите по себе си (снимки)

Едва ли някой, освен продуцентите на VIP Brother, знаят финансовите параметри срещу които Миглена Каканашева участва в шоуто.

Само за седмица тя се превърна в главно действащо лице в къщата, но си личи, че играта й върви трудно.

То не бяха ревове, че перуката я боли и не може да я свали (при положение, че лепилото е на водна основа и всичко става за минути), то не беше свалки с Даниел Петканов. Даже сърцераздирателно обясни пред зрителите, че иска да изживее голямата любов. Защото досега обръщала внимание само на кариерата си.

Фалшът за любовта е голям, точно толкова, колкото и нейното твърдение, че всичко дотук е постигнала сама.
Кого си мисли, че лъже Мегз си е лично нейна работа, но все пак голяма част от тези зрители не попадат в групата на незавършилите 8 клас, имат очи да виждат и глава да съберат 2+2.

Любимата ни нейна сентенция от тази седмица е, че не обича изкуствената красота при положение, че при нея естественото вече е кът. То и заради подобрение трудно й се разбира какво говори.

Стискаме палци на дизайнерката поне да си е заслужавал хонорара, за нас обаче тя е заслужен гост в рубриката ни „Бедствие на седмицата“.

Желанието й да бъде българската Ким Кардашян също е нелепо, защото една перука допирни точки не прави.

И за да бъде фалшът пълен – завършваме с кадър от социалните мрежи, който може да разсмее и дете с непохватния фотошоп за малко повече талия.

Вижте как е изглеждала Мегз преди да стане известна и да направи корекциите по лицето си.Била е наистина едно прекрасно, нежно момиче.

Какво мислите?