Ето как наши плеймейтки прибират в Дубай 10 000 долара за 3 дни в спалнята

Елитни проститутки от България завладяха Арабския свят, научи „Уикенд” от свой човек в МВР. Редом с труженички от Румъния, Русия, Полша, Чехия, Украйна и Унгария, нашенките заработват солиден кеш с работа по гръб, констатира криминалистът.

По думите му около 500 жрици на любовта, сред тях и няколко известни плеймейтки, продават телата си на богати араби, като сексът за пари е организиран от предприемчив сводник.

„Схемата е следната: баровците наемат красавиците за няколко дни – поне три, през модна агенция, а заплащането е $10 000 за проститутката и още толкова за сутеньора.

Основните пазари за жива плът са Дубай, Катар, целите Обединени арабски емирства плюс Турция, Гърция и няколко европейски страни”, обясни криминалистът.

Униформеният източник бе категоричен, че именно с проституция се обяснява и необичайно засиленият трафик на наши хубавици в посока Дубай. Ежедневно цели самолети със силиконови девойки хвърчат към емирството дори в най-големите жеги.

„Повечето златотърсачки се хвалят с разходката до баровската дестинация с десетки снимки във фейсбук, но тактично премълчават какво са правили там. Така за масовата публика остава тайна дали визитата е била с цел да видят „Танцуващите фонтани”, или да танцуват голи пред баровци на частни купони”, отсече мевереецът.

Разкритието е станало благодарение на засечени регулярни визити на ВИП красавици към Дубай, които не декларират никаква валута на излизане, но се връщат в България с куп подаръци и яка пачка.

„Истината е, че доста от моделките, които летят до ОАЕ, са там не за ваканция и разходка, а за да станат наложници на богати араби за няколко дни, след което прибират печалбата от 10 хиляди долара и се връщат обратно в България”, ясен бе криминалистът.

Наскоро известна наша миска била задържана на Летище София с огромна сума пари, която не декларирала. Сексбомбата имала над 35 000 евро в себе си, а когато ченгетата я питали за произхода им, изчуруликала, че неин приятел й ги дал, за да си купи кола. Престъплението на дамата е, че не е декларирала сумата при влизането си в страната.

„Повечето елитни проститутки знаят за ограничението да се носят суми, по-големи от 10 000 евро, и не ги надвишават. Разбира се, остава загадка с какво са живели по време на престоя си там”, смее се граничен полицай.

На летището вече си знаят една групичка от 20-ина много известни родни манекенки и плеймейтки, които не слизат от страниците на пресата, които кажи-речи всеки месец ходят „на почивка” в Дубай, за да се въргалят с арабските милионери.