Ето какъв човек сте според линията на сърцето!

В продължение на много-много години немалка част от хората се опитват да разберат какво им вещае съдбата, гледайки линиите на ръката си.

Така наречената „линия на сърцето“ „говори“ интересни неща за характера и емоциите. Тя се намира в горната част на дланта.

Вижте снимката и определете коя е вашата линия.

Линия на сърцето /Линия на сърцето/

1. Ако номер 1 е вашата линия, това озчачава, че вие сте много амбициозен човек. Цените своята независимост, интелигентни сте и в повечето случаи бързо взимате решения, без значение за какво. На моменти сте егоистично настроени, обичате лукса.

Важен съвет: Имате прекрасни положителни качества. Именно с тях можете да промените света към по-добро.

2. Тези, които принадлежат към група номер 2, са мили, внимателни и лоялни. Обичате да се раздавате за любимите си хора, за приятелите и дори за непознати. Искате да помогнете на всеки и почти във всички случаи успявате.

Важен съвет: Обръщайте по-голямо внимание на себе си и на собствените си нужди. Няма нищо лошо в това от време на време да се глезите.

 

3. Вие сте толкова уверени в себе си и в успеха, че винаги има към какво да се стремите. Имате мечти, цели и ги гоните. Обичате живота, положителното мислене и често ви се случват много радостни събития. За вас щастието е във всичко – няма голямо значение дали сте обвързани или сами, вие се чувствате добре.

Важен съвет: Няма нужда да се съобразявате с мнението на всеки!

4. В групата на четворките са хора, които са спокойни, изпълнени с любов и добри намерения. Вие не се страхувате от тишината, а даже напротив – често искате да сте сами, защото така си почивате най-добре.

Важен съвет: По-малко говорете и повече действайте – това ще ви помогне да постигнете мечтите си!