Ето какви пари взима Алекс Сърчаджиева от „Игри на волята“

В битка за зрители организатори на риалити игри у нас развързаха кесията за шоу и звезди. Водещата на „Игри на волята” по Нова телевизия Алекс Сърчаджиева е взела по-висок хонорар от Орлин Горанов – суперзвездата в конкурентния формат на bTV „Фермата”, пише „Телеграф”.

Хора от кухнята споделиха, че вдовицата на Иван Ласкин заработва 35 000 лв. без бонусите, а естрадният и оперен ас взема само 30 бона.

Има драстична разлика и в наградните фондове – при първото предаване той е 200 000 лева за победителя, докато второто дава само 100 хиляди, но компенсира с популярни лица като актрисата Саня Борисова.

Водещите Иван и Андрей също влизат в бройката на фермерските звезди.

Тази година от Нова телевизия изиграха рискова карта, като вместо на Биг Брадър заложиха на нов за нашите географски ширини формат „Игри на волята”. Състезанието бе широко рекламирано в праймтайма на медията и по билбордове из цялата страна.

На тях в индиански стил позира перлата в короната на шоуто – актрисата Александра Сърчаджиева.

За да води първия сезон на играта, талантливата софиянка е поискала баснословен хонорар от 50 000 лв. За справка – това четвърт от наградния фонд, но след преговори е кандисала с 15 хиляди лева надолу. Все пак при добър рейтинг и рекламни приходи тя щяла да вземе и останалата сума под формата на бонуси.