Ето коя е любовницата на бащата на Гери-Никол! Тя е млада певица и вече я е тунинговал с нови джуки

Бащата на Гери-Никол – Николай Георгиев – Цайса, може да се похвали със стабилен финансов статут, но не и със стабилни семейни отношения с жена си Ирена.

Цайса се е наситил на спътницата си в живота и е кривнал от правия път с доста млада конкурентка на дъщеря му – 24-годишната Неделяна Христова – Нел, която се изявява в поп и R&B музикалните среди у нас. Говори се, че именно Нел е актуалната любовница на Георгиев и красавицата вече се ползва с финансови привилегии, които точи директно от джоба му.

Наскоро изпълнителката се появи с нов тунинг – напомпала е нови джуки, които естествено Николай заплатил. Отделно се носят слухове, че разходите й по клипа към последната й песен „Бум-Бам“ са поети също от бащата на Гери-Никол.

За разлика от ултра напудрените и пре-скъпи видеа на Гери, тези на Неделяна са направени с по-нисък бюджет. А и за таткото щерката била на първо място и щяло да бъде грях да позволи някоя друга млада и талантлива певица да я изпревари.

Нел не е толкова популярна у нас все още, макар че от детска възраст се занимава с пеене и участва в редица конкурси. В момента няма самостоятелни участия из клубовете в страната, но пък се изявява като вокалистка в бенда на Дани Милев. Била е в реалити шоуто на Иван и Андрей „Музикална академия“, а мнозина я познават от „Бургас и морето“, където тя се е включвала ежегодно.

Пеенето и изявите й тръгнали благодарение на Симеон Сакскобургготски. Била е едва на 11 години, когато той забелязва таланта й по време на събитието „Гора на хилядолетието“ в Сливен. Царят решава да изпрати писмо в работата на майка й, за да предложи помощта си за музикалния път на детето.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

По адрес на Цайса е пълно с противоречива информация в интернет. Той често е спряган като ъндърграунд бос, врял и кипял през 90-те години. Подвизаването му като „адвокат“ било спорен въпрос, тъй като никой не знаел кога и как е станал такъв и е по-скоро, за да създава впечатление за по-изчистен имидж.

Говореше се, че Николай Георгиев натрупал много пари чрез разбиването на комбинации чрез софтуер на машинки в различни казина у нас и в чужбина. Името му често се споменава в разкритията за строителни афери и при властови размествания в управата на град Варна, пише ХотАрена.