Ето я новата, с 22-години по-млада от него, любовница на Юксел Кадриев (Снимки)

Юксел Кадриев съвсем го удари на разврат. Новинарят върти засукана любовница, а има и твърде близки отношения с приятел каратист, одумват го колегите му в Би Ти Ви.

От половин година насам водещият на новините има връзка както с палавата певица Александра Николова – Алекса, така и със случайни девойки.

Междувременно бил доста близък и с атлетичен господин, с когото се запознали на тепиха в спортната зала, където етническият турчин поддържа форма с източното бойно изкуство, пише „Таблоид“.

Палавникът не крие, че е в разцвета на силите си и че през последните две години сменя жените като носни кърпички. Приятелите му вече дори не могат да запомнят имената на момичетата, които Юксел върти на малкия си пръст.

Завистта на аверите му е съвсем оправдана – въпреки че вече е на 43, Кадриев вкарва в леглото си все по-млади и апетитни мадами, задължително под 30-годишна възраст. Една от най-бурните му авантюри бе със студентка от факултета по журналистика в Софийския университет, която бе по-млада от него с цели 22 лета.

В момента острието на Би Ти Ви преживява бурен романс с екзотичната красавица Александра Николова, популярна в нощна София като Алекса. Двамата ту се събират, ту се разделят, но страстта им е все още жива. Само преди седмица двамата бяха засечени в столичен киносалон. След филма креватният тандем се отправи директно към дома на журналиста.

Не е ясно какво друго, освен секса събира Юксел и 27-годишната певица. Според техни близки обаче връзката им се крепяла на изпепеляващи чувства и страст, а не на финансови опорни точки. Причината за заключението е, че Алекса по никакъв начин не се облагодетелствала от тв звездата.

Юксел пък се оказва със слаби ангели, тъй като освен с брюнетката водещият новинар на частната телевизия редовно се отдавал на интимни изживявания с други девойки. В апартамента му редовно гастролирали млади и засукани дами.

Ако допреди време името му се споменаваше покрай аферата му с Евгени Минчев, сега Кадриев дефилира с мълвата за особена близост с каратист. Не е ясно дали отношенията им не са просто изцяло приятелски, но е факт, че господинът е непрекъснато в обкръжението на журналиста.

В коридорите на Би Ти Ви се говори, че Юксел е станал изключително предпазлив в търсенето на любовници, за да си спести нездравословни клюки зад гърба.