Евгени Минчев извън контрол

Титулуващият се като лорд Евгени Минчев сътвори грандиозен скандал в студиото на Ники Кънчев, без това да му е за пръв път.

Преди няколко седмици той дори напусна мястото си като коментатор и Катето Евро бе принудена да го издирва.

Вчера вечер пазарджиклията не спря да репликира водещия, наричайки го „този възрастен мъж”.

Развеселеният представител на британската аристокрация дори се провикна „Аз още ли ви трябвам?”, след като на няколко пъти не му дадоха думата заради безспирните и доста неразбираеми брътвежи.

Заяждането му с Миглена Ангелова, което е факт от първия епизод на „ВИП Брадър”2017 година не изненада никого, но зрителите бяха скандализирани от нападките му срещу Любен Дилов-син.

„Ти си бил умен”, пробва да иронизира лордът от махалата в Пазарджик сина на известния писател фантаст.

Очаквано, в последните минути на предаването Минчев не участваше, а зрители си припомниха лошото му пиянство от времето, в което той бе част от участниците във ВИП Брадър.

По-късно той написа във Фейсбук:„От днес няма да бъда повече част от коментарния екип на Вип Брадър, заради вмешателствата и манипулациите на редакторския екип, както и отвратителното поведение на водещия.

Решението е лично мое и не подлежи на никакви преговори и коментари.

След няколко дни ще изляза с откровено становище, в което след консултации с юристи, ще изложа мотивите си и ще разкажа за унизителното пребиваване в това студио.

Следете медиите, които не са подвластни на шайката зависими редактори и продуценти. Вампирите не са само на Хелоуин”.

hotnews.bg