Евгени Минчев псува като хамалин и офейка от ефира

Антон Стефанов пак получи емоционален изблик и пак ревна в къщата на ВИП Брадър. Журналистът потъна в мрачни мисли и започна да подсмърча пред Алекс Богданска и да я пита дали е добър човек.

Моделката макар че се опита да запази самообладание пред съкрушения Тодоров  видимо не одобри хленченето му. „Тони, ти често ли плачеш?“, попита тя.

„Ами не се ли вижда. Аз в тая къща се побърках да рева. Виж, че рева от най-малкото нещо. Не знам какъв е тоя формат, какво е това нещо. Като Многострадалната Геновева съм. Като излъчат запис от номинации или нещо. Все съм някакъв нещастен, тъжен, страдащ. Не знам какво ми става“, скомърчаше Стефанов.

За да го разсъни малко и да изкоментира поведението му, както и да върне годежния пръстен, в къщата влезе Миглена Ангелова.

„Абе, Тони, как си? Ти ревеш нон стоп. Аз съм ти взела кърпички. Кой най-много те обиди“, скастри го тя.

„Ами Даниел Владков много ме засегна. Ние се познаваме от 4-5 години. Беше грозно заради една игра, в която той ми вкара именно срещу ужасни думи“, започна да се обяснява журналистът.

„Как може да позволиш жени да те защитават. Вземи се изправи малко. Все си се свил, изгърбил. Невъзпитано е да се реве нон стоп“., продължи да го мачка Ангелова.

Тя му върна пръстена с думите, да се опита да си намери нормална жена.

Междувременно в студиото Евгени Минчев нарече представянето на Миглена Ангелова най-слабото до сега и тъй като беше скастрен от останалите гости, той се фръцна и напусна студиото на предаването.

„Ай сиктир, бе“, извика Минчев  и се изнесе.

Водещият Ники Кънчев се видя в небрано лозе и единственото, което успя да каже е“Ами така е, на живо сме, но Евгени, моля те върни се“.

Апелът му обаче остана нечут и Минчев така и не се върна обратно в ефир…поне до едни реклами време. Точно 20 минути бяха нужни на Лорда да овладее страстите си и да се върне на диванчето при Кънчев.

Източник: blitz.bg