Фънки изчерви Тита!

След снощния епизод на „Като две капки вода“ страстите отново се нажежиха – за едни е в положителна посока, за други, които не чак толкова. Факт е обаче, че неочакваните действия и изказвания често взимат връх и именно в тях понякога известните издават, без да искат, някоя своя тайна или мечта.

Така се случи и с Христина Христова – Тита, която този път трябваше да пресъздаде едновременно образите на Ерос Рамацоти и Шер и техния емблематичен дует на песента „Piu Che Puoi“.

За младата певица това беше много голямо предизвикателство, особено в моментите, когато трябваше да бъде Ерос Рамацоти, но в крайна сметка успя не само се справи отлично (най-вече там, където бе Шер), но и да предизвика див възторг.

След изпълнението й, когато журито трябваше да даде своите финални оценки, реакциите бяха положителни и приповдигнати. Виктор Калев, който бе гост звезда в снощния епизод на „Капките“, дори се поклони пред таланта на младата певица. Фънки обаче, по традиция, поднесе малко по-солените коментари.

Той заяви, че тъй като вокално се е разминала с гласа на големия Ерос Рамацоти, ще я запознае с оригинала, който обеща скоро да доведе за концерт в Бългрия, за да има как да натрупа и лични впечатления.

Тита се развълнува неимоверно много от предложението за евентуална среща със световноизвестния изпълнител и просто не можеше да повярва какво чуват ушите й. А за да е картинката пълна, Фънки дори допълни, че ще ги остави двамата в гримьорната, за да се поопознаят.. вокално, разбира се.