Фен с емоционално писмо: БРАВО АНДРЕА! За пореден път показа коя си и какво можеш! (Вижте текста, заслужава си)

Запален фен на фолк звездата Андреа ни е изпратил писмо, в което изразява възхищението си от нейния талант, а в същото време прави една доста сериозна ретроспекция на успехите й през годините.

Безспорно е, че Андреа всеки път вдига летвата в своите музикални проекти, която малцина във фолк гилдията могат да прескочат.

Предлагаме ви емоционалното писмо без редакторска намеса.

Здравейте! Пиша Ви, защото напоследък ми прави впечатление, че имаше само очернящи статии по адрес на една жена, която НЕ е заслужила подобно отношение. Да, става въпрос за Андреа! Все пак, смятам че и самата тя трябва да прочете нещо положително и позитивно за себе си! 🙂

Относно очернящите статии, жалко. Няма нищо вярно. Тонове мастило във вестници, за лъжи! Имах честта да прекарам студентският празник с нейно участие, за втора година поред. Очаквах че след цялата помия, която се изля върху нея, очаквах да видя един най-малкото обиден човек, но не!

Тя изненада всички, не само с доброто си настроение, а и с перфектната форма, в която е! Видях, че е топ формата, в която е и на снимките, които тя самата качва. Направи както се очакваше невероятен и незабравим купон! Дискотеката беше пълна и се пръскаше по шевовете! Хората пяха от сърце и с огромно желание нейните хитове.

Искам да Ви споделя мнението си, за новия проект „Всичко ми взе“. Наистина уникално парче (заявка за безапелационен хит), подкрепено с клип, който няма надскачане Песента е страхотна. Не спирам да я слушам, а и клубовете не спират да я въртят!! Определено, ако има рецепта за ХИТ, то Андреа знае тайните съставки.

Мисля че няма смисъл да казвам и за успешните дуети, които направи със световни звезди катo:Mario Winans, Shaggy, Bob Sinclair, Otilia, Edward Maya, Geo Da Silva , Rony Dae, Benny Blaze, Buppy,Lenox Brown, Serdar Ortac (който закупи права върху „Tyalee/Избирам теб“), Valton..
Както и с Балканските звезди: Mc Yankoo и Cvija..

Скъпа Андреа, доказа че без продуцентска компания и без силен гръб, успяваш.. А ти си един качествен изпълнител! Ти си един продукт на изключително високо ниво, който се надгражда и надгражда.. Факт е, че хората те забелязват доста навън. Получавала си не една и две награди, а заслужаваш повече..

Знаете ли, че тя е първият поп-фолк изпълнител в България направил клип с HD резолюция?Андреа е един новатор, от който има много да се учат!

Андреа винаги е била и ще си остане еталон за хитове и клипове на световно ниво. Ниво, което много нейни колежки се опитват да достигнат!!!!

10 години на сцена и Hollywood.. Wow, какво ли следва?! Предстои да разберем.. Аз вярвам в амбицията на Андреа и знам че ще постигне целите си! Пожелавам ти, едно незабравимо посрещане на Новата година, както и на рожденият ти ден, през месец януари.