Фики чака дете! Приятелката му Гюлджан бременна в третия месец (Подробности)

Фики Стораро ще става баща! Именно бебето е причината за скорострелния му годеж с красивата туркиня Гюлджан.

20-годишната красавица е бременна в третия месец и единствено наличието на живот в утробата й е повод най-популярният ерген у нас да я поиска за жена. В навечерието на Свети Валентин Фики изненада любимата си, като й се врече във вярност и подари годежен пръстен, пише „Таблоид“.

Изненадващият годеж обаче се оказа наложителен. 20-годишната Гюлджан е бременна в 11-ата седмица и според лекарите било късно за аборт. Освен това, както нейните, така и родителите на Стораро-младши, които са мюсюлмани, били напълно против да се извършва манипулацията, която е убийство в очите на Аллах.

Същевременно обаче бебе без татко не може, заради което семейният съвет се събрал и решил, че най-праведната постъпка е Фики да поиска официално ръката на Гюлджан и да вдигне сватба.

Доколко е желано от баща му Фики, обаче е въпрос, който никой не смее да коментира. На върха на славата и със заявени планове за кариера, Стораро-джуниър винаги е споделял, че иска да свие семейно гнездо едва след като навърши 30 години.

В крайна сметка белята станала и влюбените научили прекалено късно, че ще стават родители. Заявката в публичното пространство, че му е рано да бъде баща, кара мнозина да предполагат и че вероятно Гюлджан е мълчала известно време за растящия плод в утробата си, за да „върже“ един от най-богатите и проспериращи изпълнители, пише ХотАрена.