Фики и Мегз оглавиха класациите на Господари на ефира

Макар да мина седмица от финала Vip Brother експлозивното представяне на Мегз и  Фики продължава да владее интернет пространството.

Припомняме ви, че на финала на Vip Brother 2017 на Мегз се падна да пее песента на Фики и Галена „Кой“ в дует със самия Фики.

Макар да е музикален инвалид, Мегз изобщо не се притесняваше да грачи до Фики, който  всячески се опитваше да спаси положението.

И вместо това да се окаже най-голямата издънка на вечерта, изпълнението им успя да вдигне цялата публика на крака и да докара всички съквартиранти на сцената да се забавляват заедно. Така Мегз и Фики разбиха всички останали изпълнения и бяха обявени от Ники Кънчев за най-добър дует.

Близо седмица по-късно те още предизвикват интерес и оглавяват всички интернет класации за забавни видеа. Затова „Господари на ефира“ също ги постави в челните места на своята класация „Гледам и не вярвам на очите си“.

Злите езици пък шушукат, че Галин не успял да преглътне, че и този път Фики го е победил, въпреки, че той е бил в дует с истински рапър, а не с пълен музикален инвалид като Мегз.Криско пък хвърлил вината за провала върху Джулиана Гани и я обвинил, че за нищо не става.