Фики вдигна сватба за стотици хиляди, а се стиска за…паркиране

Ден след пищната си и разточителна сватба, младоженецът Фики Стораро набързо бе приземен в действителността, пише HotArena.

Изпълнителят, чиято сватба в сряда се превърна в събитието на годината, още на следващия ден разбра, че и животът като женен човек не е лишен от типично битови проблеми.

Жълтото Камаро на Фики, с което пори родните пътища, бе част от сватбения конвой. А на следващия ден осъмна със скоба в синхрон с боята на една от гумите!

Вероятно колата е била зарязана след купона до зори на платено паркомясто, защото не е имало и един трезвен, който да я прибере в гаража. А на сутринта служителите от „Паркинги и гаражи“ се зарадвали, че денят им ще започне със скоба и солена глоба.

Дано Стораро-младши е скатал някой лев, за да си плати за нарушението. Срамота само, че на фона на подобно парадиране с възможности изпълнителят не е успял да бъде примерен гражданин, пише България днес“.

Това не е първият случай, в който Фики гази законите. Той не веднъж е бил засичан да паркира лъскавото си и доста скъпо возило на паркингите на моловете точно върху местата за инвалиди…

Източник: ХотАрена