Фолкпевица се съблече пред студенти по време на участие! (Снимки 18+)

Фолкпевицата с артистичен псевдоним Малката си показа силиконките пред студенти по време на последното й участие в столичнен клуб. А наш репортер разбра, че бюстът й набъбнал съвсем скоро и тя намала търпение да го покаже на целия свят.

Брюнетката бе прекалила с оскъдността на облеклото си от кръста нагоре и буквално през цялата вечер ту едната гърда, ту другата се показваха пред очите на екзалтиралите студенти, като особено доволни от щедрата гледка бе мъжката част от присъстващите в клуба, а по-смелите дори правеха снимки и клипчета.

От своя страна в средата на рецитала си изпълнителката усети за гафа, който е допуснала с облеклото си и опита да придърпва двете парчета плат, които играеха ролята на блуза.

Под този псевдоним се подвизава певицата Ванеса, която обаче не може да използва това име, тъй като е патентован от предишните й издатели. Тази година тя дръпна доста заплашително за конкуренцията и издаде четири тотални хита. Фенове на лекия жанр са категорични, че това ще е новата Галена в попфолка и я дели не повече от година до върха.