Франки Мюниц от „Малкълм“ публично призна истината за здравето си

Звездата от популярния сериал „Мълкълм“ Франки Мюниц призна публично, че страда от сериозна загуба на дългосрочна памет.

Веднага след участието си в шоуто „Dancing with the Stars“ 31-годишният актьор сподели пред „Пийпъл“ повече за своите здравословни проблеми, свързани с поредица мини-инсулти, довели до липсата на спомени.
„Това е нещо, за което никога не съм искал да говоря, защото става дума за мен и за моя живот. Но сега като стана дума за „Малкълм“, аз всъщност нямам спомени от сериала“, каза той.

„През последните 10 години майка ми ме съпроводи през нещо като пътуване в миналото. Разказваше ми за големи събития, които бяха нови истории за мен. Аз още не знам какво се случва. Казват ми, че съм луд“, добави Франки.

Актьорът смята, че битката за здравето изобщо не засяга желанието му да работи в Холивуд. Той благодари на приятелката си Пейдж, която ежедневно му помага да се справи с неприятната ситуация.

„Тя е невероятна. Дори води записки, за да си припомням всичко. Знам, че ще имаме много спомени заедно“, каза Мюниц.

Актьорът от „Малкълм“ сподели, че не знае как здравето му влошило и помни единствено, че е претърпял първия си мини-инсулт през 2012 г. От тогава насам са се случили близо 15 подобни инциденти.

Източник: avtora.com