Фризьор отмъсти гадно на Алисия: Като ми плащаш само със селфита – ето ти въшки

Изключително „мъжественият“ фризьор Ивайло Колев е лепнал въшки на гранд дамата на попфолка и негова ВИП клиентка Алисия. Това е най-новата топ актуална клюка, която се разнася в столичния хайлайф.

Информацията гласи, че Колев е решил да си отмъсти на Дойчева защото тя му плащала единствено със… селфита. Звездата на Ара била на мнение, че няма нужда да плаща за услугите му, като по-добре било да се снима с Ивайло и той да качва фотосите в социалните мрежи.

По този начин получавал безплатна реклама благодарение на Алисия. Отделно певицата понякога му подарявала маркови тениски и гривни за ръце.

На фризьора обаче му писнало и пуснал подли гадинки в косата й. Gossips.bg не се наема категорично да потвърди истинността на клюката. Но е факт, че доста хора разказват за гадната постъпка на Колев. По принцип такива номерца са присъщи в гей обществото.

Междувременно пък Ивайло я посъветвал да махне изкуствената си коса и сериозно да скъси още своята. Така че скоро може да очакваме нова визия от Алисия , пише ХотАрена.