Гаджето на Дара пропя! Вижте новият му хит! (ВИДЕО)

Константин сменя професията, от близо седмица в интернет обикаля негово музикално клипче, на което поетът се хвали, че снощи е правил кЕкс.

Певицата Дара и гаджето й – писателят Константин Трендафилов, скоро може да спретнат дует и на музикалната сцена.

Двойката, която вече направи 4 месеца заедно, показва, че доста си влияе и нищо чудно всеки от тях да смени попрището си. За сега това прави писателят, който пусна изненадващо първото си диско парче.

Песента е в стил 80-те години на миналия век и е с доста шантав текст и музика. Идеята за нея била майтапчийска и Косьо изобщо не очаквал подобен фурор. Лириката, разбира се, била негово лично дело и я съчинил за скромните 5 минути.

Точно толкова време било нужно и на композитора на мелодията Искрен Тончев – Искрата. Всичко това пък се случило по време на почивка между работата им за две баладични парчета за млади артисти.

„Цялата работа беше свършена за няколко часа със записа и аранжимента. Първо кръстихме парчето „Секс”, но на следващия ден избрахме да я кръстим „Кекс”. Така е по-закачливо”, издава процеса по създаването на новия хит Константин. Следващата стъпка била в заснемането на клипа. Идеята дошла на режисьора Бойко Щонов. Още след първото слушане на песента му хрумнало да вкара провокативните мацки по трико и закачките с изпълнителя, писа „Уикенд“.

Имахме късмет, че се срещнахме с режисьора Бойко, който е същият изрод като нас. Той също обича в свободното си време да се излага. Негова е идеята за 80-тарската визия. Като чу песента, каза: „Представям си го като немско порно от 80-те”. Само ме пита дали да имам проблеми да сложа трико”, смее се новоизгряващара музикална звезда.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Предизвикателно за него било дали изобщо да пуска парчето да се завърти публично. Много от приятелите му го разубеждавали да го прави с аргументите, че не му отива такъв имидж. Очаквали, че критиката ще е смазваща и ще се отрази зле на вече успешната му писателска кариера. Трендафилов обаче и за миг не се поколебал дали да се хвърли презглава в начинанието.

Пак покрай половинката си скандалната певица Дара той започнал да посещава редовно вокален педагог, който да подобри изпълненията му. Не искал да звучи посредствено, когато издаде следващото си парче. То вече било на път и този път в него се налагало начинаещият музикант да покаже глас.