Гаджето на принц Хари поддържа фигура със строга диета

След като узна за романа й с принц Хари, пресата започна да следи на всяка крачка американската актриса Меган Маркъл.

Най-често папараците улавят 35-годишната красавица на излизане от тренировка по йога, а в „Инстаграм“ нейните 1,5 милиона последователи знаят колко здравословен живот води тя.

Меган готви често, медитира и спортува, пише elle.bg. Актрисата признава, че се придържа към строг режим на хранене, тъй като постоянно е пред камера.

Сутрин става в 4,15 ч. и веднага пие топла вода с лимон. Закусва овесени ядки с банан и сироп от агаве, обядва най-често със салата и протеини (месо, риба или бобови растения). Следобед често хапва ябълка с бадеми или зелено смути, а за вечеря предпочита безглутенова паста с пармезан и чаша червено вино.

Меган признава, че от калорийните удоволствия любимо й е чаша вино: „Слабостта ми е комбинацията картофи с вино“.

Когато не е на снимки, вместо салата и смути, Меган избира тази комбинация. Но дори и в тези моменти актрисата се храни балансирано.

„След тренировка усещам в хармония ума и тялото си. Това състояние ме кара всеки път отново да се връщам в залата за тренировки или да приготвям килимчето си за йога. Майка ми е инструктор по йога, така че това ми е заложено в гените. Обичам ащанга виняса йога. Идеално е за мен, когато се занимавам с йога в стая с изгасени светлини и запалени свещи“, разказва Меган пред Women’s Health.

Тя добавя, че тичането за нея е като медитация – позволява й да остане насаме със себе си и да изчисти ума си.

„Понякога обичам да не правя нищо. В съвременния свят всички сме заети и се стараем да успеем, но винаги намирам поне час, за да се отпусна и да мързелувам. Това ми помага да съхраня баланса си“, разкрива гаджето на Хари.