Гала на хапчета заради мъжа си

Наперената тв водеща Гала всяка сутрин пие успокоителни, за да не си изпусне нервите, докато мъжът й Стефан се вихри в ролята на ко-водещ в собственото й предаване „На кафе”.

От началото на септември благоверният на атрактивната блондинка се изявява като неин партньор в ефира и буквално залива зрителите с по 100 думи на минута, докато жена му се опитва да вмъкне поне една. Нахъсан и самоуверен, Стефан се държи като истински дерибей в студиото и тотално е превзел властта в шоуто. През това време Гала се свива и вече не изглежда нито уверена, нито интересна, категорични са зрителите.

Напрежението у водещата е толкова голямо по време на диалозите с мъжа й, че сутрин преди да изпие служебното кафе, телевизионерката гълтала леки транквиланти, за да е спокойна по време на предаването. Плевенчанката вече се е превърнала в актриса – прави се на весела и вдъхновена от присъствието на партньора си, но не може да скрие, че трепери от нерви, пише „Таблоид“.

„Гала ужасно се притеснява, даже на няколко пъти се опита да скастри самозабравилия се Стефан, който си въобразява, че е корифей по всички теми”, признават колеги на мисис „На кафе”. Всъщност водещата призна, че не тя самата, а продуцентите са й наложили гаджето й като екранен партньор, за да освежат предаването през новия сезон. „Само аз си знам какво ми костват минутите, в които заедно със Стефан трябва да си сблъскваме репликите, за да водим интересен за зрителите разговор. Той е прекалено наперен, но не разбира, че е напълно неопитен и може да стане някой гаф”, признавала Гала пред колегите си в Нова.

Водещата дори предупредила операторите да са готови за критични ситуации и да реагират бързо. Сценаристите вече скастрили Стефан, че си позволява прекалено много интерпретации,изтърсва реплики, които не са съгласувани даже с Гала и дори на моменти я излага, като й нарежда да мълчи, за да говори той. „В живо предаване Гала няма как да му се скара и да го накара да млъкне”, признаха от телевизията. Отгоре на всичкото зрители се отегчавали с постоянните разкази от личния им живот, които пълнят минутките на Стефан. „На моменти и двамата изтрещяват и не се усещат, че вадят твърде много интимни детайли от вкъщи и с това не печелят”, дразнят се дори колегите им.

В едно от изданията на „На кафе”, докато говореха за секс, Гала изтърси, че двамата са имали доста периоди, в които не са имали никакъв интимен контакт. После пък почти директно му каза, че ако по-често са в леглото, тя ще е много доволна. „Гала изтресе това от нерви, а не защото беше планирано в сценария. Доколкото знаем, после Стефан й е трил носа заради признанието”, споделиха запознати с историята.

Източник:  hotarena.net