Гала разкри за едно от най-големите унижения през живота си!

Гала си показа прелестите! (Видео 18+)

Телевизионната водеща Гала и приятелят ѝ Стефан се отдадоха на заслужена романтика на закътано местенце на Малдивите. Водещата на “На кафе” е пръснала една торба с пари за екзотичната дестинация, но пък изглежда се насласждава на макс.

Доволна, че все пак пристигна на острова с доста съмнителна машина, която без малко да се разбие в океана, Гала захвърли горнището на банския си костюм и започна да се мята на плажа по монокини. Това става ясно от видео, което Стефан се постара да направи и сподели с фейсбук приятелите си до каква жена заспива. А Гала щедро показва своите прелести на пилота, който се отдалечава от острова.

Влюбените гълъбчета ще се окажат доста палави, напук на всички коментари дотук. Преди това бизнесменът пусна фото в Инстаграм, на което се намира в басейна към бунгалото им на Малдивите, а в ръката си е хванал гащите, с които е влязъл във водата. Съвсем шеговито пчеларят написа: „Добре, сега се изправям“, което, ако се беше случило, щяхме да видим почти всичките му срамотии.

Откакто навърши 50, Гала е станала истинска фурия и сякаш живее втори живот. Последователите в социалните мрежи й се кефят, но я съветват да внимава, тъй като религията на населението на Малдивите е исляма и на много малко места е поовлено да се движат без дрехи.

На острова всички помагаме😄😏

Gepostet von ГАЛА (GALA) am Montag, 5. August 2019