Галена: Бербатов ми изпращаше мръсни СМС-и! Вижте неприличните предложения, които футболиста й е правил!

Според клюката, най -желаният български футболист, изпращал неприлични СМС-и на  знойната Галена. Смата тя се похвалила на приятелките си и показала СМС-и, които съдържали неприлични предложения. Всички съобщения завършвали с подпис DB – инициалите, с които 36-годишният нападател обичал да се представя. Едно от съобщенията било особено мръснишко

Макар Галена да твърди, че не се е поддала на секс офанзивата и резнала натегача от Благоевград, който е сред най-желаните мъже у нас. Друг е въпросът дали флиртаджийската греда на футболиста с чалгарката е истина, или просто певачката си прави реклама.

Факт е, че и двамата са семейни. Бербо от дълги години живее с Елена Щилянова, от която има две щерки – Деа и Елия. 32-годишната Галена пък е омъжена за своя любим Галин, с когото се радват на двама сина – Стефан и Александър, пише „Уикенд“.

Не е изключено обаче Бербатов действително да е залитнал по сексбомбата от Смядово. Знае се, че миналата година Митко го удари на живот, след като напусна гръцкия тим ПАОК (Солун).

Без професионални ангажименти футболистът се прибра у нас, и изкара по-голямата част от лятото в баровския си апартамент в Слънчев бряг, където са и най-оборотните чалготеки на Черноморието.

Някогашният голаджия на „Манчестър Юнайтед” и „Тотнъм” не е от най-заклетите фенове на чалгата, но подобни нощни купони не са му чужди. Особено когато е в почивка и не спазва стриктен режим. Нищо чудно покрай някое участие на Галена в Слънчака Бербатов да си е направил устата за телефонния номер на фолк звездата.

В крайна сметка обаче секс стрелите му не улучили в десетката, по думите на самата певица. Нейни колежки обаче се съмняват доста в праведността й, предвид палавото й минало и постоянните слухове, че е слагала рога на съпруга си Галин.