Галена е ослепителна след раждането!

Фолк певицата Галена отново е в топ форма, след като роди и втория си син. Изпълнителката се появи на сцената преди дни и шашна феновете със страхотна визия, пише HotArena.

Брюнетката слезе от сцената за няколко месеца, покрай раждането на сина си Александър. Всички очакваха след раждането на бебето фолк звездата веднага да се върне, но тя избра да прекара повече време със семейството си, пише „България днес”.

Що се отнася до слуховете, че причината е, че Галена е напълняла до неузнаваемост, оказа се, че те са силно преувеличени.

Певицата изглежда по-добре от всякога, като не само не е наддала, но и изглежда по-добре, отколкото преди да забременее.

За разлика от други звезди, пайнерката не крие на какво дължи добрата си визия. Вече няколко месеца Галена не яде много въглехидрати, набляга на рибата и сезонните плодове и зеленчуци, пие много вода с лимон и следи теглото си.

Благодарение на това бързо върна добрата си форма.

Другата тайна на Галена е спортът. Изпълнителката обожава тренировките и не пести нито време, нито сили, за да има истински изваяно тяло.