Галена хвърли 30 бона за пластични операции | Gossips.BG image 1

Галена хвърли 30 бона за пластични операции

Галена в последно време въобще не прилича на себе си, а тоталната й трансформация е резултат от куп корекции на фасадата, узна HotArena.

cialosten-tuning-galena-se-transformira-s-kup-operacii-za-30-bona-vijte-slabite-mesta-na-pevicata-1

Галя от Смядово явно страда от ниско самочувствие и не може да се приеме с недостатъците си, но пък и няма как да претендира, че е красива, преди да се раздели с тях. Затова тя е хвърлила близо 30 бона, за да се тунингова и да скъса съвсем с визията си от преди само няколко години.

Отдавна сегашната Галена трудно може да бъде свързана с онази Галя, която проби на музикалната сцени преди близо 12 години. През това време певицата стана луда фенка на козметичните процедури и манипулациите, извършвани от пластични хирурзи, а техният брой набъбваше правопропорционално на увеличаването на заплащането й.

 åæåäíåâèåòî ñè Ãàëåíà èçãëåæäà òî÷íî òàêà.
 åæåäíåâèåòî ñè Ãàëåíà èçãëåæäà òî÷íî òàêà.

Изпълнителката на „Пантера“ вероятно си мисли, че ще заблуди някой с тъпите обяснения, че изострените линии на лицето й се в резултат на отслабване, но надали. Все пак Галена никога не е била дебела, но и лицето й никога не е било така изпито и структурирано, точно като след игра със скалпел върху него.

Първата крачка на смядовката към новата й визия бе да си поправи носа и то два пъти! А сега така се е вманиачила към корекциите, че мнозина се съмняват бразилското й дупе да е резултат само на яко тренировки, но не и на добрата работа на някой естетичен хирург. Освен това скулите на Галена са доста по-вдлъбнати и повдигнати, а брадичката е толкова остра, че ражда представа за строга учителка по математика.

Но жената на вафления бос Галин не се задоволява с малко и затова лицето й е изпънато като струна, а устните й – неестествено сочни. Заради целият този тунинг по фасадата, Галена вече е забравила какво е да се усмихва и го прави само с крайчеца на устата, че да не би да размести всички филъри, с които се е напълнила.cialosten-tuning-galena-se-transformira-s-kup-operacii-za-30-bona-vijte-slabite-mesta-na-pevicata-2

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Разбира се, Галя има и силиконовия бюст, задължителен за всяка БГ кифла. Най-учудваща май обаче е операцията на ушите от преди няколко години. Заради щръкналите си органи на слуха Галена имаше големи комплекси, но срещу два бона ги направи по-малки и прибрани.

cialosten-tuning-galena-se-transformira-s-kup-operacii-za-30-bona-vijte-slabite-mesta-na-pevicata-4И вие загубихте бройката на корекциите, нали? Според колежките й, те са поне шест, но май ще се окажат двойно повече. „Леле, какво в направила? Не прилича на себе си, все едно не е тя“, цъкаха с език феновете й на последното й участие на морето, пише „Всеки ден“.

Източник:hotarena.net