Галена и Галин: Живеем в пълен синхрон!

Една от светските двойки, които вече няколко години успяват да поддържат любовта си жива и да са все така щастливи, са Галена и Галин.

Точно тях Фики и Гюлджан избраха за свои кумове, които да бъдат до тях в един от най-специалните дни в живота им.

“Аз съм щастлива, че имаме възможността да ги подкрепим в този важен за тях момент. Още повече, че очакват едно от най-хубавите неща, които могат да им се случат в живота – да имат бебче“, споделят Галена и Галин.

Пред камерата на “Звездно“ те пожелават на младите най-вече да се обичат и да си имат доверие.

“Никой не трябва да действа по някакъв модел, просто трябва да следват себе си и да правят това, което чувстват, и смятам, че така нещата винаги се получават“, откровена е певицата.

Тя признава, че се радва, че има пръст в тази любовта история, която стартира в Белгия, по време на съвместното им участие с Фики.

Именно изпълнителката на #МамаУраган забелязва първа Гюлджан и до някаква степен разпалва интереса на своя колега към нея.

“Аз съм човек, който е позитивно настроен и наистина винаги може да очакват само добро от мен – споделя Галена и продължава – Аз съм му на късмет на Фики, той така казва, и в личен, и в професионален план.

В началото на неговата кариера записахме нашия дует “Кой“ и още оттогава той е на гребена на вълната, така че аз пожелавам, както е в професионален план, така да се чувства и в личен“.

А на въпроса на водещата Петя Костуркова трудно ли е до себе си да имаш половинка, която е толкова популярна и какво ще посъветва Гюлджан, Галин признава:

“Свиква се, просто не трябва да обръща внимание на т.нар. жълти медии и да си имат доверие. Това е най-важното.

А по отношение на жертвите в името на любовта и съвместния живот – нито аз, нито тя сме правили такива.

Ние живеем в пълен синхрон – казва Галин, а Галена допълва – да се лиши от моето присъствие вечер не е малка жертва при наличието на малко бебе и Стефан, който е ученик.

И то да се справя с всичко. Затова аз му благодаря и не пропускам възможността

За финал на този разговор за любовта Галин също прави признание към своята половинка: “И аз ти благодаря, че си ми родила двама сина“.

ИЗТОЧНИК: ХОТНЮЗ