Галена и Преслава все още скарани, вече и в социалните мрежи! Певиците на война, но с принципи

Измина почти година от големия скандал за наградата „Певица на годината“ между фолк звездите – Галена и Преслава.

Припомняме,че през 2016 година Преслава грабна приза, макар годината да беше по-успешна за нейната близка приятелка, по това време – Галена. Двете звезди индиректно си изпращаха послания цяла година.

Преслава намекна, че Галена е отдала прекалено значение на наградата и с това развалила приятелството им и тя е тази, която трябва да й се обади, за да обясни действията си, това заяви звездата в предаването „Открит микрофон“.

От друга страна пък Галена коментирала,че уж за колежката й наградата не е важна, а от години се натяга да я получи, макар сама да признава, че не може да достигне нивото на клипове и песни на Галена.

Според бъдещата майка на второ дете, Преслава е предала приятелството им и ако държала на приятелката си не би потъпкала нейния труд.

Докато до средата на годината двете звезди сякаш бяха поутихнали и не вдигаха шум около скандала си, дори често харесваха свои снимки в мрежите, то към края на 2016 година мълчанието приключи.

Тъкмо феновете им останаха с впечатление, че двете икони са заровили томахавките и тогава Галена проговори. Звездата разкри, че двете нямат отношения и приятелството им е приключило, макар да боли.

В очакване на наградите през 2017 година, обаче забелязахме, че двете звезди вече не се следят и в социалните мрежи. Instagram е мрежата, в която двете певици са по-активни и фактът, че са отделили време да се премахнат дори виртуално от приятели е красноречив.

Двете певици са живели заедно през най-хубавите години от младостта си и не веднъж са казвали колко лични тайни са си споделяли. Феновете коментират, че макар да са си жестоко обидени, Преслава и Галена не правят мръсни задкулисни игри една на друга.

В светските среди не веднъж сме били свидетели на разбити приятелства, при които звездите изваждат на показ най-кирливите ризи на враговете си, както се случи при скандала между Андреа, Николета Лозанова и Моника Валериева.

Преслава и Галена, обаче явно са запазили уважение една към друга и не само, че почти не се коментират и пазят принципи във войната, а дори и двете заявиха, че от разбитото им приятелство ги боли.

За „Певица на 2016 година“ отново везните клонят към Галена след тоталните й хитове „#Мамаураган“ и дуетът с Цветелина Янева, но какво ще реши босът на Пайнер за сега е загадка. Едно е ясно- дори да получи отличието, обидената Галена ще пропусне церемонията отново.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Публичността на проблемът между двете даде възможност много кандидатки за слава да се навъртят около двете топ звезди и често измислени клюки за тях са били причината сърдитите звезди да не прекрачват егото си, за да протегнат ръка.

Открай време поп фолкът е жанра с най-скъпите проекти, изпълнителите влага много средства, а голямата конкуренция изисква непрекъснати нови песни и клипове, които изтощават звездите. Затова наградите на компанията често предизвикват много реакции.

Скандалът между Галена и Преслава, обаче имаше и положителна страна – феновете им се обединиха за първи път от повече от 10 години, когато двете певици стартираха.

Те подканват заедно любимките им да се върнат по-силни от преди в отношенията си и си припомнят за идеята им преди година за съвместен концерт по случай 10 години на сцена. Тази идея би се понравила и на Митко Пайнера, който ясно си давал сметка, че „reunion“, чрез общ концерт би привлякъл хиляди.