Галена покани Цвети Стоянова да снимат клип! Гимнастичката гради имидж на „лошо момиче“ и вече отблъсна от себе си 200 човека!

Галена е предложила на гимнастичката Цвети Стоянова да я снима в биографичен видеоклип със социално послание към хората, изпадали в състоянието на Цвети, по подобие на запомнящи се международни проекти.

Гимнастиката от години е голяма фенка на Галена и почитателите им предполагат, че не би й отказала. Галена ясно осъзнавала, че проект с подобен смисъл би я издигнал на по-високо ниво като артист.

Лятото на 2016 година, определено беше повратен период в живота на Цвети Стоянова. След тежкия инцидент, хиляди хора се молиха за здравето й, социалните мрежи бяха затрупани със снимки и благодарности към донеслата европейска и световна титла по художествена гимнастика – Цветелина Стоянова. Цяла България се молеше „златното момиче“ да се възстанови и стотици непознати бяха готови да дарят кръв за нея.

Въпреки очакванията да бяха, че Стоянова ще се възстановява бавно, за щастие се наблюдава изключително бърз прогрес в здравословното й състояние. И макар точно това да пожелаваха всички, голяма част от феновете на Стоянова останаха разочаровани от поведението й след инцидента.

Цвети и преди беше може би най-популярната гимнастичка с пленителната си красота, но след инцидента феновете й нарастнаха с хиляди. До преди месеци броя на последователите й в социалните мрежи наброяваше 18 100, но днес е намалял с цели 200 души.

Много от почитателите на звездата са ядосани от последните й  статуси. Цвети напоследък определено се превърна в лошото момиче на българската художествена гимнастика и сякаш въобще не й пука какво се случи през лятото.

Красавицата качва все по-провокативни снимки, с които се доближава сериозно до популярният стил „bad girl“, с който определят американските нахакани звезди Риана и Бионсе. Цвети не се приятеснява да носи максимално широки деколтета, с които се виждат белезите от операциите й.

Наскоро гимнастичката промени цвета на косата си и отново шокира със статус, под нова секси снимка:

„Понякога дори дяволът на рамото ми ме пита: Какви, по дяволите ги вършиш?!“. След това последва нов статус за празниците, в който Цвети обясни, че не съжалява за нищо в своя живот.  Много от почитателите й споделят, че се радват за щастието й в момента, но с действията си сякаш омаловажава притеснението на близките и феновете й през тези месеци.

Стоянова изтри всички стари снимки и започна на чисто. Няма я дори информацията в биографията й за шампионските й постижения. Изведнъж Цвети започна нов живот и ясно показа на враговете си, че не се притеснява ни най-малко от станалото.

Според специалисти, макар Стоянова да поддържа имидж на лошо момиче, в момента начинът й на реакция е добър за нея, защото видимо успява да се справи с тревогите, които за малко да отнемат живота й. Стоянова наскоро посети и Дубай, говори се, че обиколката в приказваната страна я убедила колко прекрасни неща в живота е можела да пропусне.