Галена се изложи като кифладжийка

Галена си плю на претенциите и високите стандарти.

Галена от години има желанието да бъде по-по-най не само в поп-фолк жанра, но и в шоубизнеса у нас. Певицата прави най-скъпите клипове и проекти. Но, оказва се, те излизат цифра не само за нея, но и за хората, замесени в тях. Просто певицата обича да си спестява някой и друг разход, научи gossips.bg.

Галена май се самозабрави

 

В последния мега проект на Галена – хитът „The Bo$$“ и клипът към него, тя изненада всички с хитрата си идея – колело, инкрустирано с камъни Сваровски. Оказва се, че прозрението е дошло на режисьора Башмоушън. Той е възложил задачата да направи от стар велосипед истински уникат на дизайнерката Паулина Крушкина.

Тя е известна със своите приказни бижута, които са изборът на редица ВИП дами. Щом разбрала, че задачата е за клип на хитовата пайнерка, Паулина веднага се захванала за работа. Не поискала и капаро. Просто през ум не й е минало, че звезда от ранга на Галена ще я мине с подобна сума. Първоначално Крушкина обявила, че цената на произведението е 10 бона.

За три дни и три безсънни нощи дизайнерката успяла да сътвори колелото уникат с десетки хиляди камъка по него. Скоро то било филмирано в клипа, но хонорарът й така й е бил преведен в банковата сметка. Паулина се свързала с режисьора, който се явява посредник между нея и Галена. Но той все увъртал, пише pik.bg.

 

Затова Крушкина се принудила да свали мизата и да иска само 3 бона. Толкова са стрували камъните, залепени на колелото. В крайна сметка получила само 1000, а други 2000 извадила от собствения си джоб. не се увенчали с успех и желанията й или да й върнат уникалния велосипед, или поне да се спомене чие дело е. А Галена паднала много ниско в очите не само на дизайнерката, а и на колегите си…