Галена слиза от сцената, предпочита семейството си пред статуетките на Пайнера + какъв удар нанася на шефа си

Фолкпевицата излиза в дълго майчинство, няма да пее месеци напред.

Изпълнителката излиза в дълго майчинство, след като през миналата седмица даде живот на второто си дете – Александър. Певицата няма запланувани участия през следващите месеци, което е ясен знак, че излиза в творческа пауза.

През последните години стана изключително модерно фолкпевиците да раждат и само след месец-два да се завръщат на сцената. Така направиха Емилия, Кали и Емануела.

Галена обаче е решила да загърби професионалните ангажименти и да се отдаде изцяло на семейството си. Отличното финансово състояние на фамилията й улеснява решението й.

Малкият Александър проплака в болницата във Велико Търново на 17 февруари. Галена има и по-голям син – Стефан. Тя обяви радостната вест със снимка във Фейсбук, на която се виждат Галена и мъжът й Галин в кола, а задната седалка е първородният им син, който вече е на 7 годинки. С големи букви на снимката пише: „АЛЕКСАНДЪР СЕ РОДИ“.

Навръх щастливото събитие изпълнителката пусна новата си песен Moro mou („Бебето ми“), която е посветена на наследника й. Клипът ще се върти по телевизия „Планета“, без дори изпълнителката да е активна в музикалната си кариера.

В действията на Галена обаче музикални почитатели съзряха по-дълбок план. Тя спира с пеенето за дълъг период, тъй като иска да играе напук на музикалния си продуцент инж. Митко Димитров (Митко Пайнера).

Двамата са в обтегнати отношения заради фаворизирането на Преслава и награждаването й за певица на година. Затова и Галена вероятно е решила да спре с участията, за да спрат финансовите постъпления към касата на „Пайнер“. Появи се дори информация, че фолкпевицата изобщо няма да се върне на сцената, пише ХотАрена.