Галена: Ужасявам се от преждевременно раждане

Галена се бои да не роди второто си дете преждевременно, като първото.

Певицата очаква второто си бебе през февруари като в момента е около четвъртия месец на бременността си, издадоха източници от „Пайнер”. Деликатното й състояние вече започва да личи.

Изпълнителката прави всичко възможно, за да се грижи максимално за плода и това е причината да се откаже от намеренията си да напуска Митко Пайнера. Действия, които биха й донесли излишни напрежения и тревоги.

Причината да пази нервите си е страхът от преждевременно раждане, твърдят запознати. Упорито се говори, че певицата е дала живот на първото си дете – Стефан, цял месец преди термина. Това й донесло много притеснения, срещу които този път искала да се застрахова.

И ако до преди 2-3 седмици коремът на Галена беше гладък като дъска, то сега той вече започва все повече и повече да се закръгля. Това затвори окончателно устите на най-злонамерените й врагове, които доскоро се съмняваха, че певицата може би не е бременна, а лансира тази версия само за да предизвиква обществен интерес към себе си.

Въпреки че очаква дете, изпълнителката от Смядово не спира да работи и продължава да изглежда секси по участията си. Тя обаче напоследък се облича с все по-широки дрехи заради наедрелите си форми. Нейни приятелки издадоха, че го прави не за да крие коремчето си, а просто защото свободните кройки са й по-удобни. Невероятно, но факт – за разлика от повечето бременни, чиито крака започват да се подуват и не могат да понасят високи обувки, Галена не се отказва от секси патъчките, с които гардеробът й е пълен. Тя се появява по участия буквално на кокили, но в ежедневието си вече започвала да предпочита равните и далеч по-удобни подметки.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

От „Пайнер” издадоха пред „Уикенд”, че бременността не е намалила амбициите на певицата по отношение на нейната кариера, а напротив – промяната в хормоните й дала още по-голяма сила и хъс за работа. Тя била запретнала ръкави да записва нови парчета между участията си, заричайки се веднъж завинаги да сложи Преслава в малкия си джоб.

Източник: ХотАрена