Гери-Никол показа яката дупара на Свети Валентин! Заедно с дрехите свали и задръжките (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

R&B певица на годината Гери-Никол обича да разлайва кучетата в мрежата и вчера отново го направи, демонстрирайки ултра дръзкото си поведение без задръжки.

Тя честити Деня на влюбените на феновете си, като се пусна по два вида еротично бельо, съчетани с дълги ботуши, досущ като садо-мазо фея от някой филм за възрастни.

Все още има такива критици, които недоумяват как в интервютата си младата изпълнителка твърди, че е скромно и все още „неопетнено“ момиче, при положение, че в публичното пространство показва единствено, че няма никакви задръжки.

Поведението на Гери-Никол, което се затвърди и вчера, било не на скромна ученичка, която си стои само вкъщи и заляга над уроците, а на обиграна плеймейтка, която е вряла и кипяла в … секса.

Въпреки критичните коментари и анализи, на хората, които я недолюбват, голяма част от потребителите във Фейсбук се изкефиха на новите й фотоси. Снимките събраха над от 3 000 до 5 000 и нагоре лайка и то за кратко време.

Гери показа и какъв е подаръкът й по случай Свети Валентин – огромен плюшен мечок. Тя не издаде от кого е, но по последни данни едва ли е от гаджето й, тъй като тя няма такова, пише ХотАрена.