Гери-Никол с роля в „Ние, нашите и вашите“! Стяга и абитуриентски бал – ще се появи в три тоалета за 20-30 бона през празничната вечер (Пълни подробности)

Зрителите на Нова телевизия скоро ще видят певицата Гери-Никол в ново амплоа. Тийн звездата е получила покана за участие в сериала „Ние, нашите и вашите“ и вече няма търпение да се изяви като актриса.

Всъщност това не е първата подобна изява на Гери в киното. Още на 10-годишна възраст невръстната певица участвала в късометражния филм „Съдба“, дори била избрана за една от главните роли. Продукцията обаче така и не успяла да стигне до широката аудитория поради финансови причини.

Предстои и друго важно нещо за изпълнителката – другия месец ще бъде абитуриентка. Според запознати нямала търпение да завърши училище и да се посвети на кариерата си.

Балът ми е на 24 май. С класа ми ще празнуваме в курорта Златни пясъци. Още не съм си избрала рокля, но сигурно ще сменя няколко тоалета. Ако съучениците ми много искат, може и да им попея“, споделя певицата.

Нейни близки разкриват, че тя се колебаела между пет бални рокли, като цените им варирали между 20 и 30 бона. Но най-вероятно през вечерта ще смени три визии. Изпълнителката пожелала сама да си купи тоалетите, тъй като вече печелела добре от участия и можела да си ги позволи.

Сама се издържам. Хонорарите ми са добри, интересът към мен е много голям, не спирам да работя“, твърди Гери-Никол. И допълва, че още живее с родителите си, защото е много привързана към тях, но не изключва възможността да се изнесе, когато завърши.

Източник: ХотАрена