Гери-Никол стана актриса! Певицата с главна роля, а Бербатов ще играе гангстер (ТРЕЙЛЪР)

Гери-Никол изненада феновете си като пусна трейлър на филмът „Революция Х“, в който ще заема главна роля. Тя отдавна изяви желание да се прояви като актриса и ако трябва да се съди по трейлъра, май доста си я бива.

Друга голяма изненада е участието на Димитър Бербатов. Той влезе в образа на Дон Корлеоне със специалното си участие. Лентата е режисирана от Димитър Гочев.

Три години след като залязоха от малкия екран, част от героите от тийнсериала „Революция Z“ ще се завърнат отново, за да зарадват феновете си с нова порция приключения. Актьорът Иван Тишев, Мона Гочев и Иван Иванов, които станаха популярни с ролите си в сериала, днес влизат и във филма.

Този път обаче ще си партнират с голямата футболна звезда Димитър Бербатов, който винаги е демонстрирал актьорски заложби. Вчера за първи път излезе трейлърът, в който се вижда, че нападателят ще се изяви като Дон Вито Корлеоне и ще бие останалите наред.

Само преди няколко месеца Бербо публикува клип в профила си, на който се забавлява с дъщеря си на фона на музиката от „Кръстникът“.

След тази негова изява в интернет режисьорът Димитър Гочев остава впечатлен от актьорските му заложби и му предлага да се включи в новата лента. От трейлъра се вижда как Бербатов го раздава тежко с пура и лъскава кола.

Георги Кадурин, Александър Сано и куп звезди от „Под прикритие“ също са част от филма, който скоро ще се завърти в кината и се очаква да направи фурор.