Гилдията скочи срещу шеф Петров! Искат му главата!

Родни баш кулинари са в потрес от представянето на шеф Петров във „ВИП Брадър“.

Те настоявали тайно пред Нико Тупарев да изгони колегата им от предаването, тъй като рушал имиджа на професията и съответно  техния авторитет. Какво ще си кажат хората, като го гледат? Че ние сме някакви човекомразци и социопати, че крещим като луди на подчинените си, мразим клиентите си и им се надсмиваме непрекъснато? Че се гаврим с всички и всичко и нямаме елементарно уважение към никого, ядосвали се шеф Манчев и останалите телевизионни готвачи.

Петров наистина успя да разплаче всички жени в Къщата, включително и Мегз, която му се водеше приятелка, да обиди жестоко Енджи Касабие, понеже се правела на принцеса, но ядяла боб. Да се нахвърли върху Ваня Щерева, понеже му опонирала, да нарече Сашка Васева безгръбначна, защото хапвала всичко, което й попадне, да гони като питбул Джулиана Гани, понеже си взела домат от хладилника и даже да наднича в паничката на Маргарита Хранова, която е болна и яде само специална храна по нареждане на лекарите.

Разплака дори Антон Стефанов, понеже го досмешало, докато слуша презентацията на таратора му и теорията за произхода на краставиците.

Шефът е хищник, който се доказва на гърба на другите, но използва само слабия пол. Той не смее да застане срещу истински мъже, а му доставя удоволствие да мачка жени. Не се свени и да използва обидни думи, а най-меките са ла*но, нещастник, боклук, откачалка, лицемер, ненормалник.

Когато усети обаче, че всички в Къщата откровено го мразят – жените са обидени до една, а мъжете направиха комплот срещу него да защитават дамите, той изведнъж обърна плочата. Разбра, че не го харесват, както вътре, така и вън и има всички шансове да бъде изгонен.

Внезапно влезе в изповедалнята и ревна с крокодилски сълзи, че за наказаните отвън няма пици и заяви, че се отказва от петъчната среща с детето си, ако му позволят да занесе от пиците на загубилия отбор.

Подобен жест беше изненадващ и единствено целеше да си вдигне имиджа пред зрителите. А думите му, че обичал всички в Къщата и ги имал за свое семейство прозвучаха толкова фалшиво, че самият той не си повярва,  а гласът зад кадър още по-малко.

Всички се надяват досадният готвач да бъде изгонен тази вечер, но от продукцията ще го оставят, за да дразни другите.

Източник: skandalno.net