Гинеколог беше изумен, когато я прегледа, а на нея ѝ се искаше да потъне в земята от срам, когато се прибра вкъщи и разбра причината

Когато става въпрос за посещение при гинеколог, всяка жена се чувства дискомфорт. Е, кой обича да лежи в неудобно положение, за толкова дълго време?

На тази жена също ѝ било малко неудобно да посети гинеколога си, но това, което се е случило с нея, може да ви накара по-малко да се притеснявате от тези посещения.

Прочетете историята с конфузната ситуация:

„Имах записано посещение при гинеколог по-късно през седмицата. Рано една сутрин обаче, получих обаждане от кабинета на лекаря, в което ми казаха, че посещението ми е пренасрочено за същата сутрин в 9:30 ч.

Аз току-що бях приготвила всички за работа и училище, а вече беше около 08:45 ч. Пътуването до кабинета му отнемаше около 35 минути, така че нямах време за губене.

Както повечето жени, обичам да полагам малко повече усилия над хигиената си, при такива посещения, но този път не бях в състояние да положа достатъчно усилия.

Така че, се втурнах по стълбите, захвърляйки пижамата си, намокрих кърпата, която седеше до мивката и се забърсах енергично в тази област, за да може малко от малко да съм прилична. Хвърлих кърпата в коша, облякох някакви дрехи, скочих в колата и се втурнах към кабинета за преглед.

Бях в чакалнята само няколко минути, когато бях повикана.

Знаейки процедурата, тъй като съм сигурна, какво се прави, аз скочих на масата, погледнах към другия край на стаята и се представих, че съм в Париж или на друго място, на един милион километра разстояние.

Бях малко изненадана, когато лекарят каза: „Ами, положили сме малко повече усилия тази сутрин, а ? “ Аз не реагирах.

След проверката въздъхнах с облекчение и се прибрах у дома. Останалата част от деня мина нормално .. малко пазаруване, чистене, готвене. След като се беше върнала от училище, 7-годишната ми дъщеря си играеше, когато изведнъж извика от банята, „Мамо, къде ми е кърпата?“

Казах й да си вземе една от шкафа.

Тя отговори: „Не, трябва ми тази, която беше тук до мивката, в нея си бях сложила любимия брокат и други блестящи!“

Никога не се върнах при този гинеколог отново ……… .. никога! „

Източник: girl.bg