Гледат ли порно жените? Да, те също се възбуждат от филми за възрастни и имат своите предпочитания

И мъжете, и жените имат задръжки да коментират свободно сексуалните си желания. Компютърът им обаче може лесно да издаде за какво си фантазират под завивките.

Гледат ли порно жените? Да, те също се възбуждат от филми за възрастни и имат своите предпочитания

На практика и двата пола гледат порно (дамите все още не си признават в повечето случаи) и това какво им харесва издава много за самите тях.

Докторантът от Харвард Сет Стефънс-Давидовитц е направил изследване, с което разкрива какво издава ровенето в интернет за нашата сексуалност. Публикувал е резултатите в книгата си Everybody Lies.

Сред анализите му попада и интересът на дамите към порно платформи като Pornhub. Сет твърди, че представителките на нежния пол изненадващо харесват лесбийско порно.

„Около 20 % от търсенето на жените в порно сайтове е за лесбийско порно. И става въпрос за хетеросексуални жени“, твърди в книгата си ученият.

Стефънс-Давидовитц също така потвърждава, че видеата за възрастни, в които има насилие над жени, също се радват на голяма почит от страна на нежната половина на населението.

„Порното с насилие е доста популярно сред жените. Много повече, отколкото при мъжете. Това обаче няма нищо общо с културните навици или семейното положение на жените. Афинитетът към подобно порно е еднакъв при жените от различните краища на света, а не при тези, които често влизат в ролята на жертви по подобен начин и в реалния живот“, твърди още Сет.

Това не е особено изненадващо, тъй като скорошно проучване показва, че около 62 % от жените си падат по по-груб секс.