Глория нажежи страстите! (Снимки)

Фолкзвездата Глория отпразнува 46-ия си рожден ден с най-близките си приятели. Този път бе решила да се въздържи от огромни празненства с много хора, а да покани десетина от най-близките си приятели.

За личния си празник Глория се била постарала да изглежда зашеметяващо. За тоалет избрала черна дълга рокля с огромна цепка, която разкривала стегнатите бедра на примата на фолка. Облеклото й определено предизвика вълна от реакции, тъй като рядко я виждаме толкова разсъблечена.

На тайното парти е бил и новият приятел на Глория. Това издаде самата певица с фотос в социалната мрежа. „Благодаря за многобройните пожелания от всички почитатели и приятели! Това бе един от най-хубавите ми рождени дни! Направихте ме безкрайно щастлива ! Благодаря, любов“, написа изпълнителката на „Ако бях се родила река“. Тайнственият господин се появил с огромен букет от червени рози, чиято бройка гостите не могли да преброят.

Глория винаги е пазила личния си живот далеч от медийното пространство. Наскоро обаче сподели снимка от поредна почивка, на която позира с непознат за нас мъж. Оказа се, че това е новото гадже на чалга дивата. За него не се знае нищо, но има подозрения, че не е българин.