Глория разкри за аферата си с Жоро Илиев

Глория е готова с дълго чаканите си мемоари. Още миналата пролет примата на поп фолка обяви, че пише биографията си, която дори бе анонсирана, че ще излезе през есента на 2018 г. Книгата обаче тогава не се появи, а причината са разногласия между нея и редактора ѝ от една страна, и продуцентите ѝ от „Пайнер“ от друга.

В крайна сметка, певицата вече е завършила окончателно творбата си, която най-вероятно ще излезе до 2-3 месеца на пазара. Глория още не се е спряла на окончателно заглавие, но имала два-три варианта. „Максимално откровена съм. Не съм спестила нищо от историята си“, бе разкрила звездата на поп фолка миналата година, припомня lupa.bg.

За първи път в биографичната си книга Глория разказва и за страстната си любов с Георги Илиев. Публична тайна е, че тя е имала 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, започнала през 2001-а и приключила през 2003-а година, две години преди да бъде убит.

Мафиотът не е безразличен към иконата на фолка, а според слуховете в един момент дори изоставя съпругата си Мая Илиева и заживява с любовницата си. В този период певицата официално се развежда със съпруга си Илия Загоров. Краят на отношенията им е бурен. Босът се връща при съпругата си и дори започват процедура за осиновяването на две момиченца.

Изоставената Глория пък започва връзка с крупен оръжеен търговец. Тя намеква за аферата си с боса на ВИС-2 във видеоклипа на песента си „Крепост“, който излиза през лятото на 2003-а. Песента възпява любовта на лирическата героиня към „лошото момче“, а в ролята на Жоро Илиев във видеото влиза Асен Блатечки.

Сега в мемоарите на певицата ще бъдат разкрити много детайли около „опасната любов“, пише онлайн изданието. Името на Жоро Илиев обаче е променено, той ще фигурира в творбата с прякора си Главния или Боса, разкриват първите читатели.