Глория във "ВИП Брадър"? | Gossips.BG

Глория във „ВИП Брадър“?

Фолк звездата Глория е гласена за пирон в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“. От няколко седмици насам продуцентите на формата преговарят усърдно с певицата тя да е звездата на риалитито.

За тримесечния й престой в Къщата договореният към момента хонорар удря зашеметяващите 200 000 лева.

За да спасят рейтинга на потъващото предаване през последните няколко години, продуцентите на „ВИП Брадър“ започнаха да вкарват в Къщата едни от най-именитите родни звезди, които приковават стотици хиляди пред камерите.

Един от последните козове, останал в ръцете на редакторите, е фолк дивата Глория, която въпреки че през последните години се изгуби от светлината на прожекторите, личността й винаги предизвиква интерес.

Изпълнителката на „Носталгия“ се видяла на четири очи с Нико Тупарев, който я обсипал с комплименти и обещания за евентуалния й престой Къщата – специален звезден статут, самостоятелна стая, ежедневна доставка на храна от елитен ресторант, фризьор, гримьор, тоалетна без каквито и да е записващи устройства и какви ли още не екстри, подплатени с тлъстия хонорар от 200 000 лева.

Половината от сумата тя ще получи преди влизането си в Къщата, а останалите – след края на предаването. Важна уговорка е, че русенката ще трябва да даде едва 20% от хонорара си на „Пайнер“, а не половината, както останалите певци, защото е със специален статут във фирмата.

Въпреки привидно изгодната оферта Глория все още се колебаела дали да бъде съквартирант в предаването, тъй като срещала неодобрението на мъжа до нея тя да отсъства от семейното ложе в рамките на 3 месеца. Освен това благоверният й не вярвал, че името й ще остане неопетнено.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Бизнесменът милионер със сръбски произход смятал, че въпреки милите очи певицата ще падне жертва на редакторските интриги, което единствено ще я злепостави, както се е случвало с всички други съквартиранти досега. Глория, от една страна, искала да участва, за да качи популярността си, от друга, се притеснявала да не бъде злепоставена. „Ще мисля“, казала тя на продуцентите.

Източник: http://hotnews.bg/